TEK DERS SINAV DUYURUSU

TEK DERS SINAVI

28 HAZİRAN 2024 CUMA GÜNÜ YAPILACAKTIR

BAŞVURU TARİHLERİ: 24 – 25 – 26 HAZİRAN 2024

(Mesai Saati Bitimine Kadar)

Başvurular Öğrenci İşleri Bürosuna yapılacaktır.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR !!!

1) Dilekçe ile başvuruda bulunmak zorunludur. Dilekçeye yeni   tarihli “Mezuniyet Transkripti” ile “Nüfus Cüzdan Fotokopisi” eklenecektir. (EHLİYET KABUL EDİLMEZ)

2) Başvuru tarihinden sonra verilen dilekçeler işleme alınmaz. (Başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.)

3) Dilekçe ile başvuruda bulunmayan veya dilekçesi üzerinde adı, soyadı veya imzası eksik olan öğrencilerin başvuruları dikkate alınmaz.

4) Evrak Kayıt haricinde başka bir yere verilen dilekçeler hakkında sorumluluk kabul edilmez.

5) Bahar Dönemi  kayıt yenileme yapmayan  öğrenciler Tek Ders Sınavına  giremez. Bahar Yarıyılında dersi olmayan öğrencilerin 2023-2024 Bahar  yarıyılında kayıt yenileme yapmış olmaları gerekmektedir.

6) Mezun durumda olmayan öğrenciler Tek Ders Sınavına giremez.

7) Devamsız, Lab’dan Başarısız ve daha önce hiç alınmamış derslerden Tek  Ders Sınavına girilemez.

8) Daha önce Tek Ders Sınavı girmiş olan öğrenciler Tek Ders Sınavına giremez.

9) Tek Ders Sınavları yüz yüze yapılacaktır.

Not: Dilekçe Öğrenci İşleri Bürosundan temin edilebilir.  (İlan Tarihi:14.05.2024)

DİLEKÇE ÖRNEĞİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN