EGE HAVACILIK MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU

22 Haziran 2022 Çarşamba günü Ege Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 6. Dönem Mezuniyet Töreni gerçekleştirilmiştir. Pandemi sebebi ile gerçekleştirilemeyen törenler sebebiyle  4. ve 5. dönem mezunlarımız da bu törene katılmıştır. Yoğun katılımın olduğu mezuniyet törenimizde, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ERSAN, Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Av. İzel ZENGİNOBUZ DERİNSU, Havacılık MYO Kurucu Müdürü, Prof. Dr. Semih GÜNEŞ, Air Anka Havayolları İcra Kurulu Başkanı Turhan ÖZLER, Air Anka Havayolları Genel Koordinatörü Alparslan BÜYÜKUYSAL, Pegasus Havayolları İstasyonlar Müdürü Aytaç YILDIZ, TGS İzmir İstasyon Başmüdürü Fırat ULUSKAN, HAVAŞ İzmir İstasyon Müdürü Ahmet ALP YAMAN, HAVAŞ İzmir İstasyon Harekat ve Ramp Şefi Şevket Cenk ARTUK, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği Genel Koordinatörü Bilge KARAKULAK öğrencilerimizin yanında olmuştur. Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşının söylenmesi ile başlayan törenimiz, Havacılık MYO Müdürü Doç. Dr. Ulaş KILIÇ ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet ERSAN hocalarımızın açılış konuşmaları ile devam etmiştir. Okul derecelerine plaketlerinin takdim edilmesinin akabinde, sahne Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencilerine bırakılmıştır. Keyifli müzik dinletisinin ardından öğrencilere bröveleri verilmiştir. Tüm öğrenciler sahneye davet edilerek, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Program Koordinatörü Doç. Dr. R. Barış YEŞİLAY tarafından mezuniyet andı okutulmuştur. Geri sayımın ardından tüm mezunlar kep atma coşkusunu yaşamışlardır.

Bu özel günde, bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.