Tek Ders Sınav Duyurusu

TEK DERS SINAV DUYURUSU !!!

MEZUN DURUMDA OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN

TEK DERS SINAVI

6 MART 2020

TARİHİNDE YAPILACAKTIR

BAŞVURU TARİHLERİ: 17 ŞUBAT - 4 MART 2020

(Mesai Saati Bitimine Kadar)

Başvurular Öğrenci İşleri Bürosuna yapılacaktır.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR !!!

1) Dilekçe ile başvuruda bulunmak zorunludur. Dilekçeye, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan alınacak yeni   tarihli “Mezuniyet Transkripti” ile “Nüfus Cüzdan Fotokopisi” ile eklenecektir. (EHLİYET KABUL EDİLMEZ)

2) Başvuru tarihinden sonra verilen dilekçeler işleme alınmaz. (Başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.)

3) Dilekçe ile başvuruda bulunmayan veya dilekçesi üzerinde adı, soyadı veya imzası eksik olan öğrencilerin başvuruları dikkate alınmaz.

4) Evrak Kayıt haricinde başka bir yere verilen dilekçeler hakkında sorumluluk kabul edilmez.

5) Bahar Dönemi  kayıt yenileme yapmayan  öğrenciler Tek Ders Sınavına  giremez. Bahar Yarıyılında dersi olmayan öğrencilerin 2018-2019 Güz  yarıyılında kayıt yenileme yapmış olmaları gerekmektedir.

6) Mezun durumda olmayan öğrenciler Tek Ders Sınavına giremez.

7) Devamsız, Lab’dan Başarısız ve daha önce hiç alınmamış derslerden Tek  Ders Sınavına girilemez.

8) Daha önce Tek Ders Sınavı girmiş olan öğrenciler Tek Ders Sınavına giremez. (7143 Sayılı Kanun (2018) Af öğrencilerinden mezun durumunda olanlar başvuru yapabilirler;  incelemeler sonunda durumları uygunsa ve daha önce Tek Ders sınav hakkını kullanmamış iseler Tek Ders Sınavına alınacaklardır.)

Not: Dilekçe Öğrenci İşleri Bürosundan temin edilebilir.  (İlan Tarihi:28.01.2020)

DİLEKÇE ÖRNEĞİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN